Toturial : Nak download Photoshop CS5

Atas permintaan ramai orang , di sini , Zainul nak share link yang boleh korang rujuk untuk :

Download Adobe Photoshop CS5
Ini bukan lah link untuk terus download ke apa taw ?

Korang KLIK SINI  untuk terus ke blog WanHazel ..
*p/s : Wan . jangan marah ye , Zainul share kan link blog wan :)

Di situ , ada beliau terangkan cara nak download photoshop :)
Zainul tak boleh nak terang kan pulak macam mana nak download , sebab Zainul install pun pakai CD :) 

So , korang boleh lah belajar di situ yer ! ^_^
Zainul tak tahu apa-apa . Just share link dekat korang je.
Kalau ada masalah , terus boleh tanya tuan punya blog tu **

Oraitt . berambuss dulu !<3 Tata ~

2 ulasan:

Ilia Yoona berkata...

Mcm copy tuto kak Lyssa jek ?

♥ Lia Abdillah ♥ berkata...

ha'ah, macam copy kak lyssa je. jgn mrh ...