terima kasih kawan !

Assalamualaikum , firstly . Thank sngat padaa Fauzi Izzualy sebab kau paham isi hati aku . Aku tahu , kau pon ade sikit tak suka dengan aku . But , kau tetap bagi sokongan kat aku .

Fauzi Izzualy


 Aku nak mintak maaf juga kat kau , kalau sebelum ni , aku ade buat salahh kat kau . Dan aku rase , kau tak langsung buad slah kat aku , kalau ade pon , aku dah lame maafkan . Secondly , aku nak ucap banyakbanyak terima kasih , sebab kau sudi teman aku keluar pergi Midvalley hari tu . and thank jugak sebab kau dah tolong ubati sedikit kesedihan dalam hidupku sebelum ni . Sebenarnya , aku masih sedih bila pikir , ramainya yang tak suka berkawan dngan aku . But , betol jugak kau ckp "Tengku Zainul , stop bepikir yg org benci kau bole ? perasaan kau je tu~ aku ok je kwn dengan kau~ :D" 
hem , whatever pon , terima kasih . sebab kau sudi kawan dengan aku ye .

p/s : hati aku yang TERLALU sedih ni , dah tak berpa nak sedih sngat lh , lepas fauzi dah pujuk . hehe ~ ::D

1 ulasan:

Puteri Deanna (!) berkata...

Betul cakap Fauzi tu .